Portfolio

Recent Werk

Grafisch Ontwerp

Tandartspraktijk Beuningen

Voor de kindertandarts praktijk in Beuningen heb ik een logo mogen ontwerpen. De opdrachtgever gaf aan dat het duidelijk moest zijn dat kinderen niet bang hoeven te zijn voor de tandarts.

Website

Flits – Media

Voor Flits-Media heb ik een nieuwe website mogen maken inclusief branding. De opdrachtgever heeft duidelijk gemaakt dat er een goede link moest ontstaan naar fotografie.

Branding

Zhong Tours

Zhong Tours was mijn eerste opdracht uit China! Ik heb de volledige branding en website verzorgd. Hierbij kwam ook een visueel sterk magazine van 32 pagina’s kijken.

Social Media

Pro Quota

Pro Quota is een Instagram pagina die elke dag mensen inspireert met originele motiverende quotes. Ik heb binnen 10 maanden bijna 40.000 volgers binnen gehaald.

Grafisch Ontwerp

Bookholics

Voor de boekclub uit Druten heb ik een logo mogen ontwerpen. De opdrachtgever had als wens dat de liefde voor boeken duidelijk moest zijn in het logo.

Fotografie

Mercedes Benz Dealership

Voor de Mercedes Benz dealer uit Nijmegen heb ik de fotografie van een limited edition auto mogen regelen. De opdrachtgever gebruikt de foto als advertentie voor zakelijke leasers.

UI / UX

De Digitale Dokter

De Digitale Dokter heeft mij gevraagd om samen met een team een app te ontwikkelen waar mensen afspraken kunnen maken met hun dokter. Ik heb de UI / UX gerealiseerd.

Branding

Docunu

Voor Docunu heb ik de volledige branding verzorgd inclusief hun website. De opdrachtgever houdt van rode tinten en gaf aan dat het duidelijk moest zijn dat zij met documenten werken.

laten we beginnen

Klaar voor het echte werk? Neem dan zo snel mogelijk contact op.