Designbydennis

Wie ben ik?

Ik ben een jonge leergierige designer en marketeer die graag zijn vaardigheden aan de wereld laat zien. Naast mijn design ervaring heb ik in 2017 besloten om ook marketing met mijn bedrijf voort te zetten.

Hoe gaat alles in zijn werking?

Zoals elk goede opdracht gaat, begin ik met luisteren. We zullen samen op een locatie of via de telefoon bespreken wat jouw doelen en wensen zijn. Hierbij denk ik met je mee en ga ik je helpen met het bereiken van je doelen. In no time hebben we een duidelijke tijdlijn van het project en neem ik je mee in het proces.

 

Je hebt volledig inzicht in al mijn taken en je krijgt tussendoor de laatste updates van je project doorgestuurd. Tussendoor plannen we meerdere communicatie momenten en kan je eventueel nog feedback geven.

 

Inmiddels zitten we al op het einde van je project. Ik rond alles netjes af en zorg dat je alle benodigde bestanden en/of logins ontvangt. We bellen nog een keer om alles na te bespreken en kijk ik of je 100% tevreden bent.

Mijn waarden

Hier vindt je waar ik voor sta.

Eerlijke prijs

Bij mij betaal je nooit te veel. Samen maken we duidelijke afspraken waardoor jij een goed beeld hebt van wat mijn dienst gaat kosten.

Maatwerk

Al mijn projecten worden zorgvuldig samen met jou doorgenomen en zullen nooit hetzelfde zijn als die van een andere opdrachtgever!

Goed samenwerken

Als jij je ontwikkelt, ontwikkel ik. Als jij groeit, groei ik. En natuurlijk geldt dit ook andersom. Daarom wil ik je graag helpen en ondersteunen.

Mijn specialiteiten

Branding

Copywriting

Social Media

Grafisch Ontwerp

Websites

Fotografie

Email Marketing

SEO

laten we beginnen

Klaar voor het echte werk? Neem dan zo snel mogelijk contact op.