Blog

Copywriting

Wat is copywriting?

Voor elke website of webshop zijn een aantal dingen erg belangrijk, waaronder bijvoorbeeld dat de website er goed uitziet: het uiterlijk. Daarnaast is de functionaliteit van de website belangrijk, werkt die goed en doet die wat er nodig is? Daarna kom je aan op een punt, dat voor iedere website onvermijdelijk en cruciaal van belang is: goede content.

 

Goede content

Goede content houdt in dat de teksten die op je website staan goed leesbaar zijn en natuurlijk ook leuk zijn om te lezen. Daarnaast is het belangrijk dat er genoeg informatieve en bruikbare tekst op je website staat, waaronder een aantal lange maar ook kortere tekstjes. Ik schrijf daarbovenop ook teksten die goed te vinden zijn in zoekmachines, zodat je meer bezoekers op je website krijgt die de teksten lezen. Mocht je dit blogbericht lezen n.a.v. een zoekmachine opdracht dan is dat natuurlijk niet voor niets.

Kort gezegd, een website moet teksten bevatten die qua inhoud, leesbaarheid en hoeveelheid woorden perfect zijn. Daarnaast wil je goed gevonden worden, dus er moeten zoekwoorden in de teksten zijn verwerkt. Ook wil je dat de tekst aansluit bij de formaliteit/informaliteit en de eigenschappen van jouw bedrijf. Dit is niet makkelijk, daarom is het laten schrijven van deze webteksten voor veel mensen een goed idee.

 

Webteksten

Webteksten laten schrijven door een copywriter die specialist is op het gebied van SEO geeft jouw website een boost! De bezoekers nemen in vrijwel alle gevallen sterk toe, maar ook zijn de bezoekers meer tevreden over de inhoud van je website. Een website is voor een bedrijf of een persoon vaak als een visitekaartje, het is een eerste indruk die iemand van je krijgt. Daarom kun je webteksten laten schrijven zodat de inhoud sterk is.

 

Hoe ik jou kan helpen?

Of je nu opzoek bent naar een nieuwe professionele website, een oppepper voor je bestaande website of je wilt webteksten laten schrijven, ik kan jou goed helpen! Misschien wil je het wel allround voor je verzorgt hebben? Dan kan ik ook voor je doen! Ik bouw professionele websites en webshops, schrijf verzorgde SEO content, doe de grafische vormgeving en nog veel meer! Kortom, ik probeer alles te doen zodat jouw idee, bedrijf, product of jijzelf een perfecte eerste indruk kan geven aan bezoeker en/of potentiele klanten online!

LATEN WE BEGINNEN

Klaar voor het echte werk? Neem dan zo snel mogelijk contact op.